Καλως ήρθατε στην σελίδα που σκοπό της έχει να αναδείξει το καλό ποιοτικό οφθαλμόλουτρο...''απολαύστε το''...

Welcome to our blog, whose purpose is showing the finest quality porn of various celebrities or amateur porn...N'Joy!


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Όργια στο Αγρίνιο – Δείτε το ροζ βίντεο!

Τα όργια στο Αγρίνιο έγιναν στο σπίτι σερβιτόρου γνωστού μπαρ της πόλης. Λίγο πριν τα όργια, οι τρεις παντρεμένες γυναίκες διασκέδαζαν στο γνωστό μπαρ με σφηνάκια και ποτά. Εκεί γνώρισαν τους τέσσερις σερβιτόρους, φλέρταραν μαζί τους και τελικά έφυγαν όλοι μαζί για το σπίτι του ενός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις γυναίκες, μία εκ των οποίων φέρεται να είναι παντρεμένη με οδοντίατρο ορθοδοντικό, ήταν έτοιμες για όλα. Τα ομαδικά όργια με τους τέσσερις νεαρούς σερβιτόρους ξεκίνησαν κατα τις 5 το πρωί και ολοκληρώθηκαν κατά στις 10.
Οι παντρεμένες ήταν μάλιστα τόσο ξαναναμμένες που δεν έφεραν καμιά αντίσταση όταν ένας εκ των νεαρών άρχισε να τραβά τα όργια σε βίντεο με το κινητό. Το ροζ βίντεο με όργια στο Αγρίνιο κυκλοφόρησε αρχικά από κινητό σε κινητό και τελικά ανέβηκε online στο internet.
Στο sex video με όργια στο Αγρίνιο φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των γυναικών που συμμετέχουν, τα οποία για ευνοητους λόγους έχουν αλλοιωθεί στο βίντεο που ανεβασε το kampia. Στο δωμάτιο των οργίων υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 άτομα και η κάμερα κάνει κοντινά και μακρινά πλάνα, πάντα όμως σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Οι παντρεμένες και οι νεαροί επιδίδονται σε διάφορες στάσεις στοματικού sex, ομαδικά όργια και παρτούζες. Ο ήχος του original βίντεο περιλαμβάνει ερωτικά επιφωνήματα και λόγια στα ελληνικά, αλλά και στα αλβανικά.
Οι αναζητήσεις για download links του βίντεο με όργια το Αγρίνιο πήραν φωτιά αμέσως μόλις το νέο διαδόθηκε. Σε διάφορα torrent forums μάλιστα, πολλά μέλη παρακαλούσαν τους uploaders να ανεβάσουν το βίντεο με όργια στο Αγρίνιο τάζοντας τους τον ουρανό με τ’ άστρα! Αν και αρχικά το βίντεο διαδίδονταν μόνο μέσω κινητών, τα πρώτα torrent-rapidshare links δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο.



προσπαθήστε να το ανοίξετε με το VLC player αν έχετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails