Καλως ήρθατε στην σελίδα που σκοπό της έχει να αναδείξει το καλό ποιοτικό οφθαλμόλουτρο...''απολαύστε το''...

Welcome to our blog, whose purpose is showing the finest quality porn of various celebrities or amateur porn...N'Joy!


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Νεαροί Βρετανοί κάνουν σεξ σε δημόσια θέα...


Χαμός γίνεται κάθε βράδυ στα στενά γύρω από τα μπαράκια που βρίσκονται στην Αγίου Αντωνίου στην Κάτω Πάφο. Νεαροί Βρετανοί, που κάνουν τις διακοπές τους στην Πάφο, μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ πηγαίνουν πίσω από τους
χώρους που βρίσκονται τα μπαρ και κάνουν σεξ. Αρκετοί ντόπιοι που μένουν στην περιοχή έχουν αντιληφθεί το τι γίνεται και τους έχουν διώξει πολλές φορές αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μιας και οι νεαροί συνεχίζουν το βιολί τους.
Οι ντόπιοι, που διαμένουν στην περιοχή έχουν αναγκαστεί να έρθουν και στα χέρια μαζί τους γιατί από το πολύ αλκοόλ που καταναλώνουν οι Βρετανοί δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται που βρίσκονται και τι κάνουν και μάλιστα, σε δημόσια θέα.
Σε κάποιες περιπτώσεις έχει καταγγελθεί ότι, οι νεαροί έχουν παραβιάσει ακόμη και υποστατικά, έχουν κάνει σεξ με την κοπέλα τους και στη συνέχεια, φεύγουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Η κατάσταση φαίνεται να έχει προσλάβει διαστάσεις με τις Αρχές να μην μπορούν να κάνουν οτιδήποτε. Οι νεαροί Βρετανοί πηδιούνται στην κυριολεξία όπου βρουν κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες και αφού έχουν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails